Loading...

Împrumuturi acordate membrilor C.A.R.

În calitate de membru al Asociației Casa de Ajutor Reciproc Fokkus-IFN, ai acces la o gamă variată de împrumuturi, cu dobânzi avantajoase și condiții flexibile de rambursare.

Cererile de imprumut sunt soluționate rapid, si se acorda pe o perioada de 1 luna – 5 ani.

Condiții pentru a ridica un imprumut

1

Stabilitatea Veniturilor

Pentru a accesa un împrumut, este esențial să ai un venit constant. Este necesar să furnizezi o [Adeverință de Venit](și pentru giranți, dacă este cazul), iar rata lunară, adăugată la dobândă, nu trebuie să depășească 40% din venitul net al familiei.

2

Garanții Asociate Împrumuturilor

Împrumuturile pot fi garantate fie prin giranți, fie printr-o garantare de 100% prin fondul social. Este important să deții un fond social care să reprezinte minim 5-10% din valoarea împrumutului solicitat.

3

Condiții de Domiciliu și Locație

Atât solicitantul, cât și giranții, trebuie să aibă domiciliul și locul de muncă în județele Covasna, Harghita sau Brașov, unde avem reprezentanțe. De asemenea, membrii sunt încurajați să contribuie lunar cu o sumă cuprinsă între 0-5 lei la veniturile casei.

La analiza cererii de imprumut se iau in considerare cei "5 C"

 • Caracterul membrului (istoricul de plata al membrului)
 • Capacitatea de plata
 • Condiții de garantare
 • Capital (fond social acumulat)
 • Condiții
App screen
App screen

Împrumuturile se acorda pe o perioada de 1 luna – 5 ani, unde:

 • Dobanda pentru imprumut se calculează la soldul zilnic al împrumutului.
 • Împrumutul se poate restitui si înainte de termen, fara a plați penalități.
 • Nici un membru sau grup înrudit nu poate beneficia de un imprumut mai mare de 3% din activele Asociației Casa de Ajutor Reciproc Fokkus-IFN.
 • Membrii cotizează lunar cu 0-5 lei la veniturile casei
 • Se aplica 0 comisioane la acordarea împrumuturilor

Împrumuturi Personalizate

Explorați varietatea noastră de împrumuturi și identificați cea mai potrivită soluție pentru situația dumneavoastră financiară.

Împrumut începand cu 50001,00 lei
13%
Împrumut garantat cu giranti si partial cu fond social
14%
Împrumut garantat 100% cu fondul social
13%
Împrumut cu grad de risc
15%

Începeți procesul de împrumut descărcând și completând formularul de venit de mai jos, apoi vă așteptăm la sediul nostru cel mai apropiat.

Adeverință de venit

Alte servicii oferite de
Asociația Casa de Ajutor Reciproc Fokkus-IFN

Econimisire

Stabilitate și Dobândă Garantată

Economisire în Fondul Social

Asigurăm stabilitatea financiară a Asociației Casa de Ajutor Reciproc Fokkus-IFN prin intermediul Indicatorilor PERLAS, o măsură de referință recunoscută și utilizată la nivel global de către toate instituțiile financiare afiliate la WOCCU. Pentru analiza împrumuturilor restante, folosim programul LPAT, pus la dispoziția noastră de către WOCCU. Fondurile sociale pe care le depuneți sunt investite și generează dobândă, iar sumele rămân în siguranță. Dobânda se calculează la sfârșitul fiecărei luni, oferindu-vă un mod eficient de a vă gestiona economiile.

Screen

Plata facturi

Dacă sunteți membru al Asociației Casa de Ajutor Reciproc Fokkus-IFN, vă oferim posibilitatea de a plăti facturile la utilități fără niciun comision extra! Folosiți serviciile noastre Pay Point de la oricare dintre sediile noastre pentru a achita facturi la energia electrică, energia termică, telefoane și multe altele. E simplu, rapid și, cel mai important, fără costuri ascunse!

 • Simplu
 • Rapid
 • Fără costuri ascunse
Screen

Fond de Deces: O Mână de Ajutor în Momentele Dificile

Știm cât de grele pot fi momentele de doliu. De aceea, prin hotărârile luate în cadrul Adunării Generale, constituim anual un fond dedicat exclusiv acestui scop. În situația nefericită a pierderii unui membru, familia acestuia va primi un ajutor de înmormântare nerambursabil, ca o dovadă a solidarității și suportului nostru.

Ești pregătit să investești în viitorul tău?

Ai nelămuriri sau vrei să cunoști toți pașii? Suntem gata să te îndrumăm!

Începe acum!
Top